www.uggdanmark.com
Forside Fortrolighed

FortrolighedFortrolighed

Vores fortrolighedspolitik er designet til at hjælpe dig med at forstå, hvordan vi indsamler, bruger og beskytte de personlige oplysninger, du giver os, og at hjælpe dig med at træffe informerede beslutninger, når du bruger vores hjemmeside og vores produkter og services. Vil Denne erklæring løbende vurderes i forhold ny teknologier, forretningspraksis og vores kunders behov.

Information Collect

Når du besøger vores hjemmeside, kan du give os to typer oplysninger :. Personlige oplysninger du bevidst vælger at afsløre, der er indsamlet på et individuelt grundlag og web-stedet anvender oplysninger, der indsamles på et samlet grundlag, som du og andre gennemse vores hjemmeside i Ud over at give den foregående oplysninger til vores partnere, hvis du vælger at svare videre med os via e-mail, kan vi beholde indholdet af dine e-mails sammen med din e-mailadresse og vores svar. vi leverer samme beskyttelse for disse elektroniske kommunikation, som vi ansætte i vedligeholdelse af oplysninger, der modtages via mail og telefon.

Information Brug

Groft sagt, bruger vi personlige oplysninger med henblik på at administrere vores aktiviteter, yde kundeservice og gøre tilgængelige andre produkter og tjenester til vores kunder og potentielle kunder. Indimellem kan vi også bruge de oplysninger, vi indsamler, til at underrette dig om vigtige ændringer af vores websted, nye tjenester og specialtilbud, vi tror du vil finde værdifuld. listerne bruges til at sende dig produkt- og servicetilbud udvikles og forvaltes under vores traditionelle corporate standarder med henblik på at beskytte sikkerheden og fortroligheden af ​​vores kunders personlige oplysninger. Som kunde, vil du få mulighed for, mindst én gang om kontakt, at underrette os om dit ønske om ikke at modtage disse tilbud.

Information Security

Når du sender fortrolige personlige oplysninger, herunder kreditkortnumre til os på vores hjemmeside, sikker server software, som vi har licenseret krypterer alle oplysninger, du input, før det sendes til os. Oplysningerne er forvrænget undervejs og afkodes når den når vores websted . Andre e-mail, som du kan sende til os kan ikke være sikker, medmindre vi rådgive dig, at sikkerhedsforanstaltninger er på plads før din meddeler oplysningerne. Derfor beder vi dig ikke sender fortrolige oplysninger såsom kreditkort eller konto numre til os gennem en usikrede email. vi udnytter kryptering/sikkerhedssoftware for at beskytte fortroligheden af ​​personlige oplysninger, vi indsamler fra uautoriseret adgang eller videregivelse og hændeligt tab, ændring eller ødelæggelse. Medarbejder Access, Uddannelse og forventninger. vores værdier, etiske standarder, politikker og praksis er forpligtet til beskyttelse af kundeoplysninger. generelt vores forretningspraksis begrænse brugen og videregivelse af sådanne oplysninger kun til autoriserede personer, processer og transaktioner.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om vores fortrolighedspolitik, kan du kontakte os.